De 3 leukste “alvast een beetje voorjaar”-recepten

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

Ruiken jullie het af en toe ook al in de lucht? De lente komt eraan! Daarom deel ik vandaag de 3 leukste recepten voor het echte voorjaarsgevoel. De fruitsalade is leuk om bij een uitgebreid weekend-ontbijt op tafel te zetten. De salade met sinaasappel en dadel is een ware smaakexplosie en dat smaakt sowieso naar meer. De chocolade-laagjestaart met gele topping is van zichzelf al een zonnetje en zó de moeite waard om eens te maken. Ik heb nu alweer zin om de keuken in te gaan en lekker te kokkerellen. Olé!

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

Fruitsalade

Gewoon erg fijn, fris en fruitig. Kies vruchten van dit seizoen zoals mango, sinaasappel en appels (deze maand nog). Klik hier voor het recept van deze heerlijke fruitsalade. 

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

Salade met sinaasappel & dadel

Zonnige kleuren op je bord en de geur van sinaasappel: dat smaakt naar meer. Heerlijk om deze salade als lunch buiten uit de wind in het zonnetje op te eten. Bekijk hier het volledige recept voor deze salade met sinaasappel en dadel. 

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

De ultieme laagjestaart: King Arthur

En nog meer zonneschijn, yes! Deze taart met al die mooie laagjes blijft een toprecept. Het kost wat geduld om ‘m te maken maar trust me: het is het zeker waard! Hierbij de link voor het recept van deze prachtige chocolade-laagjestaart. 

Ik ben Sanne en ik hou van koken en lekker eten. Ik nodig je uit om samen aan de slag te gaan in een kookworkshop in Groningen en ik kan voorzien in catering. Neem contact met me op door te mailen naar info@lasanne.net of te bellen naar 06 - 2525 8821.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *